Hallo ik ben Zeeger Derks de enige echte en ik zal hier iets over mezelf vertellen.

Ik werk bij Solvinity en studeer HBO-ICT Security & Cloud bij de HU.
Ik heb al meer dan 5 jaar werk ervaring en ben al vanaf MBO bezig met duaal werken leren.
Mijn hobby’s zijn naar de bioscoop gaan met mijn vrienden, sporten en experimenteren met computers en ICT systemen.


Waarom doe ik dit

Origineel was ik niet erg serieus en deed ik meer mee voor de lol maar na wat onderzoek en het doorlezen van de notulen van de bijeenkomsten van de raad kwam ik tot de conclusie dat er niet genoeg oog is voor de student en er niet goed gekeken wordt naar waarde toevoegen voor de studenten.Daarom wil ik de focus weer terug op de student zetten en waarde toevoegen aan hun educatie en hun groei zodat zij beter kunnen studeren en hogere resultaten kunnen bereiken in hun leven.